SI EN DE

VESELE ANGLEŠKE POČITNICE 2022

 

Tudi letošnje poletje v Dvorcu Rakičan organiziramo VESELE ANGLEŠKE POČITNICE namenjene otrokom in mladostnikom od 5. do 14. leta starosti, ki želijo počitnice preživeti v družbi vrstnikov, na zabaven, aktiven in kreativen način.  Program Poletnih počitnic v Dvorcu Rakičan bo poučen, zanimiv in raznolik ter obogaten z obilo zabave in medsebojnega druženja. Počitnikarji se bodo lahko vključili v DNEVNI (5 dni po 8 ur) ali TEDENSKI (6 dni s 24-urnim varstvom) PROGRAM.

Zakaj počitnikovati pri nas?

Ker pripravljamo številne poučne in zabavne aktivnosti ter kreativno ustvarjanje unikatnih izdelkov; imamo bogate izkušnje iz prejšnjih let in strokovno usposobljene mentorje ter animatorje; je vse vključeno, ni doplačil tekom počitnic in zagotavljamo veliko gibanja in zdrave prehrane. 

Letos naš program bogatimo s številnimi novimi in zanimivimi vsebinami, ki bodo atraktivne za otroke, ki prihajajo k nam prvič, kakor za otroke, ki se k nam vračajo že vrsto let

Grajska kulisa Dvorca Rakičan ustvarja prav posebno počitniško vzdušje, ki spodbuja otroško domišljijo in ustvarja nepozabne počitniške spomine. Poudarek pa ne bo zgolj na poučnih vsebinah, temveč tudi na kreativnem ustvarjanju iz naravnih materialov. Počitnikarji bodo ob podpori mentorjev ustvarili različne izdelke, ki jih bodo za spomin lahko odnesli s sabo domov. Za dobro počutje in okrepčilo bodo poskrbeli naši kuharji, ki bodo vsak dan pripravljali svežo in domačo hrano, pri čemer bodo upoštevali tudi posebnosti v prehrani počitnikarjev.  Že med počitnicami bomo sprotno objavljali fotografije z različnih aktivnosti. Na dežurni telefon bomo za starše oz. skrbnike dosegljivi 24 ur na dan.

Program vključuje: jutranje plesno razgibavanje, spoznavne igre v angleškem jeziku, petje pesmi v angleškem jeziku, dramske, družabne in socialne igre v angleškem jeziku, prisotnost »native speakera«, lončarske delavnice, kreativne delavnice, jahanje grajskih konjev, vožnjo s kočijo, streljanje z lokom, druženje ob taborniškem ognju in kopanje v kopališču. Program je prilagojen različnim starostnim skupinam od 5. do 14. leta starosti. Znanje angleškega jezika ni predpogoj za udeležbo na počitniškem programu. Počitnikarji bodo razdeljeni po starostnih skupinah. Vsak petek bo ob 15. uri potekala kratka predstavitev za starše in skrbnike udeležencev posameznih terminov.


DNEVNI PROGRAM

Termini:                                                                                                       

1.: od 27. junija do 1. julija 2022  

2.: od 4. julija do 8. julija 2022 

3.: od 11. julija do 15. julija 2022 

4.: od 18. julija do 22. julija 2022

5.: od 8. avgusta do 12. avgusta 2022  Termin je zapolnjen!

6.: od 15. avgusta do 19. avgusta 2022

7.: od 22. avgusta do 26. avgusta 2022


Prihod:
 vsak dan od 6.30 do 8. ure, s pričetkom v ponedeljek.
Odhod: vsak dan od 15. do 16. ure.

Cena: 89,00 € (DDV je vključen v ceno)

Cena zajema: zajtrke, kosila, malice, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, spremstvo usposobljenih mentorjev ter animatorjev, lončarske delavnice, jahanje grajskih konjev (en krog v maneži), vožnjo s kočijo, streljanje z lokom in kopanje v kopališču. V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.

Popusti: 5 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

 


TEDENSKI PROGRAM

Termini:

1.: od 26. junija do 1. julija 2022 

2.: od 3. julija do 8. julija 2022 

3.: od 10. julija do 15. julija 2022 - Termin je zapolnjen! 

4.: od 17. julija do 22. julija 2022 - Termin je zapolnjen! 

5.: od 7. avgusta do 12. avgusta 2022 - Termin je zapolnjen!  

6.: od 14. avgusta do 19. avgusta 2022 -Termin je zapolnjen!

7.: od 21. avgusta do 26. avgusta 2022 - Termin je zapolnjen! 


Prihod: 
v nedeljo ob 18. uri.
Odhod: v petek od 15. do 16. ure.

Cena: 199,00 € (DDV je vključen v ceno)

Cena zajema: 5x nočitev z zajtrkom, kosila, malice, večerje, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, 24-urno varstvo s strani usposobljenih mentorjev ter animatorjev, lončarske delavnice, jahanje grajskih konjev (en krog v maneži), vožnjo s kočijo, streljanje z lokom, druženje ob taborniškem ognju, poučne in zabavne aktivnosti (športna tekmovanja, socialne in družabne igre, ustvarjalne delavnice, grajske talente, grajski kino …), obisk motoričnega parka ter kopanje v kopališču. V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.

Popusti: 10 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

 


ZGODNJE PRIJAVE NA VESELE ANGLEŠKE POČITNICE V DVORCU RAKIČAN

- POPUST ZA PRIJAVE ODDANE DO 30. APRILA 2021

- za DNEVNI PROGRAM: 89,00 € -> 69,00 €

- za TEDENSKI PROGRAM: 199,00 € -> 179,00 €


* Popusti za prijave do 30. APRILA se ne izključujejo s popusti za več otrok iz iste družine!


 NAČIN PRIJAVE

Prijavite se lahko:

- preko spodnje elektronske prijavnice in


NAČIN PLAČILA

Ob prijavi plačate polovico zneska, drugo polovico pa najkasneje osem dni pred pričetkom udeležbe nakažete na naš TRR – RIS Dvorec Rakičan, odprt pri UJP Murska Sobota št. računa SI56 01280-6000001097. Pri sklicu v prvo okence napišite SI00, v drugo okence pa datum pričetka izbranega programa brez pik in brez presledkov. V namen plačila navedite ime in priimek otroka in termin.

Najkasneje 4 dni pred pričetkom izbranega termina boste dobili elektronsko obvestilo s podrobnimi informacijami o prihodu. V kolikor obvestila ne boste prejeli, vas naprošamo, da nas o tem obvestite.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 535 18 93 in na elektronskem naslovu pocitnice@ris-dr.si


Zaradi spreminjajočih se razmer v zvezi z epidemijo koronavirusa (COVID-19) v RIS Dvorcu Rakičan sprotno spremljamo in sledimo navodilom Ministrstva za zdravje, Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Vlade Republike Slovenije. V primeru, da bo stanje z virusno okužbo vseeno prisotno še v poletnih mesecih in bomo zaradi tega prisiljeni odpovedati Poletne počitnice v Dvorcu Rakičan, vas bomo o tem pravočasno obvestili ter vam v celoti vrnili že plačane akontacije. Za vse ostale odpovedi, ki se navezujejo izključno na posameznega otroka (npr. če zboli za koronavirusom ali katero drugo boleznijo), veljajo splošni pogoji zato priporočamo zavarovanje rizika odpovedi.  

 

 

PRIJAVNICA: VESELE ANGLEŠKE POČITNICE 2022


EKSRP
ESRR