SI EN DE

VESELE KREATIVNE POČITNICE 2022

Tudi letošnje poletje v Dvorcu Rakičan organiziramo VESELE KREATIVNE POČITNICE namenjene otrokom in mladostnikom od 5. do 14. leta starosti, ki želijo počitnice preživeti v družbi vrstnikov, na zabaven, aktiven in kreativen način. Veselim likovnim počitnicam lahko dodate ure jahanja. Program Poletnih počitnic v Dvorcu Rakičan bo poučen, zanimiv in raznolik ter obogaten z obilo zabave in medsebojnega druženja. Počitnikarji se bodo lahko vključili v DNEVNI (5 DNI po 8 ur) ali TEDENSKI (6 dni s 24-urnim varstvom) PROGRAM.

Zakaj počitnikovati pri nas?

Ker pripravljamo številne poučne in zabavne aktivnosti ter kreativno ustvarjanje unikatnih izdelkov; imamo bogate izkušnje iz prejšnjih let in strokovno usposobljene mentorje ter animatorje; je vse vključeno, ni doplačil tekom počitnic in zagotavljamo veliko gibanja in zdrave prehrane.

Letos naš program bogatimo s številnimi novimi in zanimivimi vsebinami, ki bodo atraktivne za otroke, ki prihajajo k nam prvič, kakor za otroke, ki se k nam vračajo že vrsto let

Grajska kulisa Dvorca Rakičan ustvarja prav posebno počitniško vzdušje, ki spodbuja otroško domišljijo in ustvarja nepozabne počitniške spomine. Za dobro počutje in okrepčilo bodo poskrbeli naši kuharji, ki bodo vsak dan pripravljali svežo in domačo hrano, pri čemer bodo upoštevali tudi posebnosti v prehrani počitnikarjev. Poudarek pa ne bo zgolj na poučnih vsebinah, temveč tudi na kreativnem ustvarjanju iz naravnih materialov. Počitnikarji bodo ob podpori mentorjev ustvarili različne izdelke, ki jih bodo za spomin lahko odnesli s sabo domov. Že med počitnicami bomo sprotno objavljali fotografije z različnih aktivnosti. Na dežurni telefon bomo za starše oz. skrbnike dosegljivi 24 ur na dan.

Program vključuje: jutranje plesno razgibavanje, razvijanje kreativnosti, domišljije in motoričnih spretnosti, krepitev talentov, spoznavanje barvnega kroga skozi praktično delo (risanje in slikanje), spoznavanje različnih ustvarjalnih tehnik, ustvarjanje z različnimi materiali, ustvarjanje z glino na lončarskem vretenu, streljanje z lokom, jahanje grajskih konjev, vožnjo s kočijo, druženje ob taborniškem ognju in kopanje v kopališču. Program je prilagojen različnim starostnim skupinam od 5. do 14. leta starosti ter znanju in izkušnjam udeležencev. Vsak petek bo ob 15. uri potekala kratka predstavitev za starše in skrbnike udeležencev posameznih terminov.


DNEVNI PROGRAM

 Termini:

1.: od 11. julija do 15. julija 2022

2.: od 18. julija do 22. julija 2022

3.: od 8. avgusta do 12. avgusta 2022

4.: od 15. avgusta do 19. avgusta 2022

5.: od 22. avgusta do 26. avgusta 2022

 


Prihod:
 vsak dan od 6.30 do 8. ure, s pričetkom v ponedeljek.
Odhod: vsak dan od 15. do 16. ure.

Cena: 89,00 € (DDV je vključen v ceno)

Cena zajema: zajtrke, kosila, malice, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, ves potreben slikarski in ustvarjalni material, vodenje kreativnih počitnic s strani umetnikov in ustvarjalcev ter spremstvo usposobljenih mentorjev in animatorjev, jahanje grajskih konjev (en krog v maneži), vožnjo s kočijo, streljanje z lokom in kopanje v kopališču. V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.

Popusti: 5 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

 


TEDENSKI PROGRAM

Termini:

1.: od 10. julija do 15. julija 2022

2.: od 17. julija do 22. julija 2022 - Prosta samo še 3 mesta!

3.: od 7. avgusta do 12. avgusta 2022 Termin je zapolnjen!

4.: od 14. avgusta do 19. avgusta 2022 

5.: od 21. avgusta do 26. avgusta 2022 - Termin je zapolnjen!

 


Prihod: 
v nedeljo ob 18. uri.
Odhod: v petek od 15. do 16. ure.

Cena: 199,00 € (DDV je vključen v ceno)

Cena zajema: 5x nočitev z zajtrkom, kosila, malice, večerje, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, ves potreben slikarski in ustvarjalni material, vodenje kreativnih počitnic s strani umetnikov in ustvarjalcev, 24-urno varstvo s strani usposobljenih mentorjev ter animatorjev, jahanje grajskih konjev (en krog v maneži), vožnjo s kočijo, streljanje z lokom, druženje ob taborniškem ognju, poučne in zabavne aktivnosti (športna tekmovanja, socialne in družabne igre, ustvarjalne delavnice, grajske talente, grajski kino …), obisk motoričnega parka ter kopanje v kopališču.  V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.

Popusti: 10 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

 


ZGODNJA PRIJAVA NA VESELE KREATIVNE POČITNICE V DVORCU RAKIČAN

- POPUST ZA PRIJAVE ODDANE DO 30. APRILA 2022

- za DNEVNI PROGRAM: 89,00 € -> 69,00€

- za TEDENSKI PROGRAM: 199,00 € -> 179,00 €


* Popusti za prijave do 30. APRILA se ne izključujejo s popusti za več otrok iz iste družine!


 NAČIN PRIJAVE

Prijavite se lahko:
- preko spodnje elektronske prijavnice 


 NAČIN PLAČILA

Ob prijavi plačate polovico zneska, drugo polovico pa najkasneje osem dni pred pričetkom udeležbe nakažete na naš TRR – RIS Dvorec Rakičan, odprt pri UJP Murska Sobota št. računa SI56 01280-6000001097. Pri sklicu v prvo okence napišite SI00, v drugo okence pa datum pričetka izbranega programa brez pik in brez presledkov. V namen plačila navedite ime in priimek otroka in termin.

Najkasneje 4 dni pred pričetkom izbranega termina boste dobili elektronsko obvestilo s podrobnimi informacijami o prihodu. V kolikor obvestila ne boste prejeli, vas naprošamo, da nas o tem obvestite.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 535 18 93 in na elektronskem naslovu pocitnice@ris-dr.si.


Zaradi spreminjajočih se razmer v zvezi z epidemijo koronavirusa (COVID-19) v RIS Dvorcu Rakičan sprotno spremljamo in sledimo navodilom Ministrstva za zdravje, Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Vlade Republike Slovenije. V primeru, da bo stanje z virusno okužbo vseeno prisotno še v poletnih mesecih in bomo zaradi tega prisiljeni odpovedati Poletne počitnice v Dvorcu Rakičan, vas bomo o tem pravočasno obvestili ter vam v celoti vrnili že plačane akontacije. Za vse ostale odpovedi, ki se navezujejo izključno na posameznega otroka (npr. če zboli za koronavirusom ali katero drugo boleznijo), veljajo splošni pogoji, zato priporočamo zavarovanje rizika odpovedi.

 

 

PRIJAVNICA: VESELE KREATIVNE POČITNICE 2022


EKSRP
ESRR