SI EN DE

VESELE POČITNICE S KONJI 2022

Letošnje poletje v Dvorcu Rakičan organiziramo VESELE POČITNICE S KONJI namenjene otrokom in mladostnikom od 6. do 14. leta starosti, ki želijo počitnice preživeti na drugačen način, in sicer v družbi konj, v naravi, ob številnih kreativnih delavnicah itd. Program Veselih počitnic s konji v Dvorcu Rakičan bo zanimiv, raznolik ter obogaten z obilo zabave ter medsebojnega druženja. Počitnikarji se bodo lahko vključili v DNEVNI (5 dni po 8 ur) ali TEDENSKI (6 dni s 24-urnim varstvom) PROGRAM

Zakaj počitnikovati pri nas?

Ker pripravljamo številne poučne in zabavne aktivnosti ter kreativno ustvarjanje unikatnih izdelkov; imamo bogate izkušnje iz prejšnjih let in strokovno usposobljene mentorje in animatorje; vse je vključeno, ni doplačil tekom počitnic in zagotavljamo veliko gibanja in zdrave prehrane. 

Grajska kulisa Dvorca Rakičan ustvarja prav posebno počitniško vzdušje, ki spodbuja otroško domišljijo in ustvarja nepozabne počitniške spomine. Poudarek bo tudi na kreativnem ustvarjanju iz naravnih materialov. Počitnikarji bodo ob podpori mentorjev ustvarili različne izdelke, ki jih bodo za spomin lahko odnesli s sabo domov. Za dobro počutje in okrepčilo bodo poskrbeli naši kuharji, ki bodo vsak dan pripravljali svežo in domačo hrano, pri čemer bodo upoštevali tudi posebnosti v prehrani počitnikarjev.  Že med počitnicami bomo sprotno objavljali fotografije z različnih aktivnosti. Na dežurni telefon bomo za starše oz. skrbnike dosegljivi 24 ur na dan.

Na veselih počitnicah s konji se bodo otroci naučili pravega pristopa h konju, pravilne oskrbe konja in njegovega okolja ter kako pripraviti konja za jahanje. Precej časa bodo otroci preživeli tudi na konjevem hrbtu, se naučili osnov jahanja oz. nadgrajevali svoje že osvojeno znanje jahanja, se vozili s kočijo in imeli različne zabavne delavnice na temo konj. Organizirano bo tudi streljanje z lokom in kopanje v kopališču. V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost. Vso potrebno zaščitno opremo bodo udeleženci dobili v Konjeniškem centru Dvorec Rakičan, lahko pa prinesejo tudi svojo. Priporočamo, da so udeleženci oblečeni v udobna športna oblačila in obuti v primerne čevlje. Ob zaključku udeleženci pridobijo potrdilo. Jahanje se izvede v izbranem terminu skladno z vremenskimi pogoji. Število prijav za posamezen termin je omejeno, primerno za otroke, stare med 6 in 14 let. Program je primeren tako za čiste začetnike kot že izkušene jahače saj se prilagodi glede na že osvojeno znanje otrok.


DNEVNI PROGRAM

Termini:

1.: od 4. julij do 8. julij 2022 - Termin je zapolnjen!  

2.: od 11. julij do 15. julij 2022 - Termin je zapolnjen! 

3.: od 18. julija do 22. julija 2022 - Termin je zapolnjen!

4.: od 8. avgusta do 12. avgusta 2022 - Termin je zapolnjen! 

5.: od 15. avgusta do 19. avgusta 2022 - Termin je zapolnjen! 

6.: od 22. avgust do 26. avgust 2022 - Termin je zapolnjen!

Prihod: vsak dan od 6.30 do 7.00 ure, s pričetkom v ponedeljek.
Odhod: vsak dan od 15. do 16. ure.

Cena: 179,00 € (DDV je vključen v ceno)

Cena zajema: zajtrke, kosila, malice, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, 4 ure jahanja, vožnjo s kočijo, izposojo opreme za jahača, vodenje veselih počitnic s konji s strani strokovno usposobljenih zaposlenih ter spremstvo usposobljenih mentorjev in animatorjev, lončarske delavnice, streljanje z lokom in kopanje v kopališču. V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.

Popusti: 5 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

 


TEDENSKI PROGRAM

Termini:

1.: od 3. julija do 8. julija 2022 - Termin je zapolnjen!

2.: od 10. julija do 15. julija 2022 - Termin je zapolnjen!

3.: od 17. julija do 22. julija 2022 - Termin je zapolnjen!  

4.: od 7. avgusta do 12. avgusta 2022 - Termin je zapolnjen! 

5.: od 14. avgusta do 19. avgusta 2022 - Termin je zapolnjen! 

6.: od 21. avgusta do 26. avgusta 2022 - Termin je zapolnjen!

Prihod: v nedeljo ob 18. uri.
Odhod: v petek od 15. do 16. ure.

Cena: 249,00 € (DDV je vključen v ceno) 

Cena zajema: 5x nočitev z zajtrkom, kosila, malice, večerje, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, opremo za jahača, 5 ur jahanja, vodenje veselih počitnic s konji s strani strokovno usposobljenih zaposlenih ter 24-urno varstvo s strani usposobljenih mentorjev ter animatorjev, lončarske delavnice, vožnjo s kočijo, streljanje z lokom, druženje ob taborniškem ognju, poučne in zabavne aktivnosti (športna tekmovanja, socialne igre, ustvarjalne delavnice, grajske talente, grajski kino …), obisk motoričnega parka ter kopanje v kopališču. V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.

Popusti: 10 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

 


ZGODNJE PRIJAVE NA VESELE POČITNICE S KONJI V DVORCU RAKIČAN

- POPUST ZA PRIJAVE ODDANE DO 30. APRILA 2022

- za DNEVNI PROGRAM: 179,00€ -> 159,00€

- za TEDENSKI PROGRAM: 249,00€ -> 219,00€

* Popusti za prijave do 30. aprila se ne izključujejo s popusti za več otrok iz iste družine!


 NAČIN PRIJAVE

Prijavite se lahko:
- preko spodnje elektronske prijavnice in


 NAČIN PLAČILA

Ob prijavi plačate polovico zneska, drugo polovico pa najkasneje osem dni pred pričetkom udeležbe nakažete na naš TRR – RIS Dvorec Rakičan, odprt pri UJP Murska Sobota št. računa SI56 01280-6000001097. Pri sklicu v prvo okence napišite SI00, v drugo okence pa datum pričetka izbranega programa brez pik in brez presledkov. V namen plačila navedite ime in priimek otroka in termin.

Najkasneje 4 dni pred pričetkom izbranega termina boste dobili elektronsko obvestilo s podrobnimi informacijami o prihodu. V kolikor obvestila ne boste prejeli, vas naprošamo, da nas o tem obvestite.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 535 18 93 in na elektronskem naslovu pocitnice@ris-dr.si


Zaradi spreminjajočih se razmer v zvezi z epidemijo koronavirusa (COVID-19) v RIS Dvorcu Rakičan sprotno spremljamo in sledimo navodilom Ministrstva za zdravje, Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Vlade Republike Slovenije. V primeru, da bo stanje z virusno okužbo vseeno prisotno še v poletnih mesecih in bomo zaradi tega prisiljeni odpovedati Poletne počitnice v Dvorcu Rakičan, vas bomo o tem pravočasno obvestili ter vam v celoti vrnili že plačane akontacije. Za vse ostale odpovedi, ki se navezujejo izključno na posameznega otroka (npr. če zboli za koronavirusom ali katero drugo boleznijo), veljajo splošni pogoji zato priporočamo zavarovanje rizika odpovedi.

 

 

PRIJAVNICA: VESELE POČITNICE S KONJI 2022


EKSRP
ESRR