SI EN DE

VESELE POČITNICE S KONJI 2023

 

 

Tudi letošnje poletje v Dvorcu Rakičan organiziramo VESELE POČITNICE S KONJI namenjene otrokom in mladostnikom od 5. do 14. leta starosti, ki želijo počitnice preživeti v družbi vrstnikov, na zabaven, aktiven in kreativen način. Program Poletnih počitnic v Dvorcu Rakičan bo poučen, zanimiv in raznolik ter obogaten z obilo zabave in medsebojnega druženja. Počitnikarji se bodo lahko vključili v DNEVNI (5 dni po 8 ur) ali TEDENSKI (6 dni s 24-urnim varstvom) PROGRAM.

 

Zakaj počitnikovati pri nas?

- Številne poučne in zabavne aktivnosti;

- kreativno ustvarjanje unikatnih izdelkov;

- naše bogate izkušnje iz prejšnjih let;

-strokovno usposobljeni mentorji in animatorji;

- vse vključeno, ni doplačil tekom počitnic;

- veliko gibanja in zdrave prehrane.

 

Grajska kulisa Dvorca Rakičan ustvarja prav posebno počitniško vzdušje, ki spodbuja otroško domišljijo in ustvarja nepozabne počitniške spomine. Za dobro počutje in okrepčilo bodo poskrbeli naši kuharji, ki bodo vsak dan pripravljali svežo in domačo hrano, pri čemer bodo upoštevali tudi posebnosti v prehrani počitnikarjev. Poudarek pa ne bo zgolj na poučnih vsebinah, temveč tudi na kreativnem ustvarjanju iz naravnih materialov. Počitnikarji bodo ob podpori mentorjev ustvarili različne izdelke, ki jih bodo za spomin odnesli s sabo domov. Že med počitnicami bomo sprotno objavljali fotografije z različnih aktivnosti. Na dežurni telefon bomo za starše oz. skrbnike dosegljivi 24 ur na dan. 

 

Na veselih počitnicah s konji se bodo otroci naučili pravega pristopa h konju, pravilne oskrbe konja in njegovega okolja ter kako pripraviti konja za jahanje. Precej časa bodo otroci preživeli tudi na konjevem hrbtu, se naučili osnov jahanja oz. nadgrajevali svoje že osvojeno znanje jahanja, se vozili s kočijo in imeli različne zabavne delavnice na temo konj. Organizirano bo tudi streljanje z lokom in kopanje v kopališču. V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost. Vso potrebno zaščitno opremo bodo udeleženci dobili v Konjeniškem centru Dvorec Rakičan, lahko pa prinesejo tudi svojo. Priporočamo, da so udeleženci oblečeni v udobna športna oblačila in obuti v primerne čevlje. Ob zaključku udeleženci pridobijo potrdilo. Jahanje se izvede v izbranem terminu skladno z vremenskimi pogoji. Število prijav za posamezen termin je omejeno, primerno za otroke, stare med 6 in 15 let. Program je primeren tako za čiste začetnike kot že izkušene jahače saj se prilagodi glede na že osvojeno znanje otrok.

 

 

DNEVNI PROGRAM

Termini:                                                                                                        

1.: 26. junij do 30. junij 2023 TERMIN JE ZAPOLNJEN!

2.: 3. julij do 7. julij 2023 TERMIN JE ZAPOLNJEN!

3.: 10. julij do 14. julij 2023 TERMIN JE ZAPOLNJEN!

4.: 7. avgust do 11. avgust 2023 TERMIN JE ZAPOLNJEN!

5.: 14. avgust do 18. avgust 2023 TERMIN JE ZAPOLNJEN!

6.: 21. avgust do 25. avgust 2023 TERMIN JE ZAPOLNJEN!

 

Prihod: vsak dan od 6.30 do 7.00 s pričetkom v ponedeljek

Odhod: vsak dan od 14.00 do 16.00

 

Cena: 199,00 € (DDV je vključen v ceno)

Cena zajema: zajtrke, kosila, malice, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, 5 ur jahanja, vožnjo s kočijo, izposojo opreme za jahača, vodenje veselih počitnic s konji s strani strokovno usposobljenih zaposlenih ter spremstvo usposobljenih mentorjev in animatorjev, lončarske delavnice, streljanje z lokom in kopanje v kopališču ter presenečenje za vse konjske navdušence. V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.

Popusti: 5 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

 

 

TEDENSKI PROGRAM

Termini:

1.: 25. junij do 30. junij 2023 TERMIN JE ZAPOLNJEN!

2.: 2. julij do 7. julij 2023 TERMIN JE ZAPOLNJEN!

3.: 9. julij do 14. julij 2023 TERMIN JE ZAPOLNJEN!

4.: 6. avgust do 11. avgust 2023 TERMIN JE ZAPOLNJEN!

5.: 13. avgust do 18. avgust 2023 TERMIN JE ZAPOLNJEN!

6.: 20. avgust do 25. avgust 2023 TERMIN JE ZAPOLNJEN!

 

Prihod: v nedeljo ob 18.00

Odhod: v petek od 15.00 do 16.00; zaključna prireditev v petek ob 15.00

 

Cena: 269,00 € (DDV je vključen v ceno)

Cena zajema: 5 x nočitev z zajtrkom, kosila, malice, večerje, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, opremo za jahača, 5 ur jahanja, vodenje veselih počitnic s konji s strani strokovno usposobljenih zaposlenih ter 24-urno varstvo s strani usposobljenih mentorjev ter animatorjev, lončarske delavnice, vožnjo s kočijo, streljanje z lokom, druženje ob taborniškem ognju, poučne in zabavne aktivnosti (športna tekmovanja, socialne in družabne igre, ustvarjalne delavnice, grajske talente, grajski kino ipd.), obisk motoričnega parka in presenečenje za vse konjske navdušence ter kopanje v kopališču. V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.

Popusti: 10 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

 

 

 

­­­­­­­­­­ZGODNJA PRIJAVA NA VESELE POČITNICE S KONJI V DVORCU RAKIČAN POPUST ZA PRIJAVE ODDANE DO 30. APRILA 2023

- cena veselih počitnic s konji – dnevni program:  199,00 € --> 179,00 € *

- cena veselih počitnic s konji – tedenski program:  269,00 € --> 249,00 € *

* Popust velja ob nakazilu polovičnega zneska v roku treh dni od prijave

 

 

NAČIN PRIJAVE

Prijavite se lahko:

- preko elektronske prijavnice, ki jo najdete na naši spletni strani www.ris-dr.si;

- po telefonu: 02 535 18 93.

 

 

NAČIN PLAČILA 

Ob prijavi plačate polovico zneskadrugi del pa najkasneje osem dni pred pričetkom udeležbe nakažete na naš TRR – RIS Dvorec Rakičan, odprt pri UJP Murska Sobota, št. računa SI56 01280-6000001097. Pri sklicu v prvo okence napišite SI00, v drugo okence pa datum pričetka izbranega programa brez pik in brez presledkov. V namen plačila navedite ime in priimek otroka in termin. Posebnih položnic za plačilo ne pošiljamo.

 

Najkasneje štiri dni pred pričetkom izbranega termina boste dobili elektronsko obvestilo s podrobnimi informacijami o programu. V kolikor obvestila ne boste prejeli, vas naprošamo, da nas o tem obvestite.

Splošni pogoji in določila.

 

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 535 18 93 ali na elektronskem naslovu pocitnice@ris-dr.si

 

 

 

PRIJAVNICA: VESELE POČITNICE S KONJI 2023


EKSRP
ESRR