Aktualno

Jesenske počitnice s konji 2020

Jesenske počitnice s konji 2020

 

Letošnjo jesen v Dvorcu Rakičan organiziramo JESENSKE POČITNICE S KONJI, namenjene otrokom in mladostnikom od 6. do 14. leta starosti, ki želijo počitnice preživeti v družbi konj, v naravi, ob številnih kreativnih delavnicah itd. Program Jesenskih počitnic s konji v Dvorcu Rakičan bo zanimiv, raznolik ter obogaten z obilo zabave ter medsebojnega druženja. Počitnikarji se bodo lahko vključili v DNEVNI (5 dni po 8 ur) ali TEDENSKI (6 dni s 24-urnim varstvom) PROGRAM.

 

Zakaj počitnikovati pri nas?

Ker pripravljamo številne poučne in zabavne aktivnosti ter  kreativno ustvarjanje unikatnih izdelkov; imamo bogate izkušnje iz prejšnjih let in strokovno usposobljene mentorje in animatorje; vse je vključeno, ni doplačil tekom počitnic in zagotavljamo veliko gibanja in zdrave prehrane.

Grajska kulisa Dvorca Rakičan ustvarja prav posebno počitniško vzdušje, ki spodbuja otroško domišljijo in ustvarja nepozabne počitniške spomine. Za dobro počutje in okrepčilo bodo poskrbeli naši kuharji, ki bodo vsak dan pripravljali svežo in domačo hrano, pri čemer bodo upoštevali tudi posebnosti v prehrani počitnikarjev. Poudarek pa ne bo zgolj na poučnih vsebinah, temveč tudi na kreativnem ustvarjanju iz naravnih materialov. Počitnikarji bodo ob podpori mentorjev ustvarili različne izdelke, ki jih bodo za spomin lahko odnesli s seboj domov. Že med počitnicami bomo sprotno objavljali fotografije z različnih aktivnosti. Na dežurni telefon bomo za starše oz. skrbnike dosegljivi 24 ur na dan.

 

Na jesenskih počitnicah s konji se bodo otroci naučili pravega pristopa h konju, skrbi za konja in njegovo okolje ter kako pripraviti konja za jahanje. Precej časa bodo otroci preživeli tudi na konjevem hrbtu, se naučili osnov jahanja oz. nadgrajevali svoje že osvojeno znanje jahanja, se vozili s kočijo in imeli različne delavnice na temo konj. Za popestritev, se bodo otroci lahko preizkusili tudi v lokostrelstvu, lončarstvu, peki pice in konjskih keksov.

Vso potrebno zaščitno opremo bodo udeleženci dobili v Konjeniškem centru Dvorec Rakičan, lahko pa prinesejo tudi svojo. Priporočamo, da so udeleženci oblečeni v udobna športna oblačila in obuti v primerne čevlje. Ob zaključku udeleženci pridobijo potrdilo. Jahanje se izvede v izbranem terminu skladno z vremenskimi pogoji. Število prijav za posamezen termin je omejeno, primerno za otroke, stare od 6 in do 14 let. Počitnice so primerne tako za čiste začetnike s konji kot tudi otroke, ki so že vešči pri jahanju in delu s konji, program se prilagodi glede na znanje otrok.

V RIS Dvorec Rakičan budno spremljamo aktualne razmere glede epidemije COVID-19 in dosledno upoštevamo navodila pristojnih institucij glede ustrezne zaščite. Striktno upoštevamo veljavne smernice in preventivne ukrepe, kot so oblikovanje manjših skupin (do 20 otrok), redno zračenje učilnic ter ostalih prostorov, ki jih bomo tudi redno razkuževali, razkuževalna sredstva bodo nenehno na voljo vsem otrokom, med slednjimi pa bomo v čim večji meri zagotavljali medsebojno razdaljo, prav tako bo počitniški program v čim večji meri potekal na prostem. O kakršnihkoli spremembah vas bomo sproti obveščali.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

DNEVNI PROGRAM

Termin:  26. oktober do 30. oktober

Prihod: vsak dan od 6.30 do 8.00 ure, s pričetkom v ponedeljek 26. oktobra.

Odhod: vsak dan od 15. do 16. ure.

Cena: 159,00 € (DDV je vključen v ceno)

Cena zajema:  zajtrke, kosila, malice, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, 5 ur jahanja, vožnjo s kočijo, izposojo opreme za jahača, vodenje veselih počitnic s konji s strani strokovno usposobljenih zaposlenih ter spremstvo usposobljenih mentorjev in animatorjev, lončarske delavnice ter streljanje z lokom.

Popusti: 5 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

* Popust velja ob nakazilu polovičnega zneska ob prijavi.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

TEDENSKI PROGRAM

Termin: 25. oktober do 30. oktober

Prihod: v nedeljo 25. oktobra ob 18. uri.

Odhod: v petek 30. oktobra od 15. do 16. ure.

Cena: 229 € (DDV je vključen v ceno)

Cena zajema: 5x nočitev z zajtrkom v vrednosti 100 €, kosila, malice, večerje, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, opremo za jahača, 5 ur jahanja, vodenje veselih počitnic s konji s strani strokovno usposobljenih zaposlenih ter 24-urno varstvo s strani usposobljenih mentorjev ter animatorjev, lončarske delavnice, vožnjo s kočijo, streljanje z lokom, druženje ob taborniškem ognju, poučne in zabavne aktivnosti (športna tekmovanja, socialne igre, ustvarjalne delavnice, grajske talente, grajski kino …), obisk motoričnega parka.

Popusti: 10 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

* Popust velja ob nakazilu polovičnega zneska ob prijavi.

*Tedenski program se izvede ob minimalnem številu prijav.

 ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

NAČIN PRIJAVE

Prijavite se lahko:
- preko spodnje elektronske prijavnice in
- na telefonski številki (02) 535 18 94

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

NAČIN PLAČILA

Ob prijavi plačate polovico zneskadrugo polovico pa najkasneje osem dni pred pričetkom udeležbe nakažete na naš TRR – RIS Dvorec Rakičan, odprt pri UJP Murska Sobota št. računa SI56 01280-6000001097. Pri sklicu v prvo okence napišite SI00, v drugo okence pa datum pričetka izbranega programa brez pik in brez presledkov. V namen plačila navedite ime in priimek otroka in termin.

Najkasneje 4 dni pred pričetkom izbranega termina boste dobili elektronsko obvestilo s podrobnimi informacijami o prihodu. V kolikor obvestila ne boste prejeli, vas naprošamo, da nas o tem obvestite.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 535 18 94 in na elektronskem naslovu pocitnice@ris-dr.si.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zaradi aktualnih razmer v zvezi z epidemijo koronavirusa (COVID-19) seznanjamo, da v RIS Dvorcu Rakičan sprotno spremljamo navodila Ministrstva za zdravje, Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Vlade Republike Slovenije. Upamo, da se bo stanje izboljšalo in da bomo lahko aktivnosti izvedli tako, kot smo si jih zastavili. V primeru, da bo stanje z virusno okužbo vseeno prisotno še v jesenskih mesecih in bomo zaradi tega morali odpovedati Jesenske počitnice v Dvorcu Rakičan, vas bomo o tem pravočasno obvestili ter vam v celoti vrnili že plačane akontacije. Celotno povračilo plačila velja le v primeru, če zaradi koronavirusa ne bomo morali izvesti celotnega programa poletnih počitnic. Za vse ostale odpovedi, ki se navezujejo izključno na posameznega otroka (npr. če zboli za koronavirusom ali katero drugo boleznijo), veljajo splošni pogoji, zato priporočamo zavarovanje rizika odpovedi.

 

 

 

PRIJAVNICA: Jesenske počitnice s konji 2020MOŠKI

ŽENSKI
DNEVNI

TEDENSKI


DA - v vrednosti 50€

DA - v vrednosti 100€

NE
da javni zavod RIS, Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan, Lendavska ulica 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota zbira in uporablja moje in otrokove osebne podatke za potrebe organizacije in izvajanja tabora. Dovoljujem tudi javno objavljanje morebitnega slikovnega , video in zvočnega materiala, ki prikazuje dejavnost javnega zavoda in vsebuje moje ali otrokove posnetke.

da sem seznanjen/a, da se zgoraj navedeni osebni podatki lahko uporabljajo za namene avtomatiziranih ter neavtomatiziranih obdelav zavoda RIS Dvorec Rakičan. RIS Dvorec Rakičan bo osebne podatke hranil in varoval na primeren način, skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). RIS Dvorec Rakičan se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi brez pridobitve pisne privolitve posameznika, razen pogodbenim obdelovalcem, ki za našo organizacijo izvajajo podporo poslovnim procesom. Seznanjen/a sem, da lahko v vsakem trenutku prekličem uporabo svojih osebnih podatkov na isti način, kot sem privolitev podal/a. Seznanjen/a sem, da imam glede osebnih podatkov, ki se nanašajo name, pravico seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic). Seznanjen/a sem, da so mi podrobnejše informacije o tem, kako RIS Dvorec Rakičan ravna z osebnimi podatki na voljo na povezavi www.ris-dr.si. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem.

da sem seznanjen s splošnimi pogoji


Prijavnica

Na vrh strani