Izpostavljeno

VESELE LIKOVNE (SLIKARSKE) POČITNICE 2019

VESELE LIKOVNE (SLIKARSKE) POČITNICE 2019

 

Tudi letošnje poletje v Dvorcu Rakičan organiziramo VESELE LIKOVNE POČITNICE namenjene otrokom in mladostnikom od 5. do 14. leta starosti, ki želijo počitnice preživeti v družbi vrstnikov, na zabaven, aktiven in kreativen način. Veselim likovnim počitnicam lahko dodate ure jahanja. Program Poletnih počitnic v Dvorcu Rakičan bo poučen, zanimiv in raznolik ter obogaten z obilo smeha in medsebojnega druženja. Počitnikarji se bodo lahko vključili v DNEVNI (5 dni po 8 ur) ali TEDENSKI (6 dni s 24-urnim varstvom) PROGRAM

Zakaj počitnikovati pri nas?

Ker pripravljamo številne poučne in zabavne aktivnosti ter  kreativno ustvarjanje unikatnih izdelkov; imamobogate izkušnje iz prejšnjih let instrokovno usposobljene mentorje in animatorje; je vse vključeno, ni doplačil tekom počitnic in zagotavljamo veliko gibanja in zdrave prehrane.  

Grajska kulisa Dvorca Rakičan ustvarja prav posebno počitniško vzdušje, ki spodbuja otroško domišljijo in ustvarja nepozabne počitniške spomine. Za dobro počutje in okrepčilo bodo poskrbeli naši kuharji, ki bodo vsak dan pripravljali svežo in domačo hrano, pri čemer bodo upoštevali tudi posebnosti v prehrani počitnikarjev. Poudarek pa ne bo zgolj na poučnih vsebinah, temveč tudi na kreativnem ustvarjanju iz naravnih materialov. Počitnikarji bodo ob podpori mentorjev ustvarili različne izdelke, ki jih bodo za spomin lahko odnesli s sabo domov. Že med počitnicami bomo sprotno objavljali fotografije z različnih aktivnosti. Na dežurni telefon bomo za starše oz. skrbnike dosegljivi 24 ur na dan.

Program vključuje: jutranje plesno razgibavanje, spodbujanje kreativnosti in odkrivanje talentov, spoznavanje osnov likovnih prvin, spoznavanje barvnega kroga skozi praktično delo (risanje in slikanje), senčenje, toniranje, mešanje barv, spoznavanje različnih risarskih in slikarskih tehnik, kreativne delavnice, ustvarjanje z glino, streljanje z lokom, jahanje grajskih konjev, vožnjo s kočijo, druženje ob taborniškem ognju in kopanje v bližnjih termah ali kopališču. Program je prilagojen različnim starostnim skupinam od 5. do 14. leta starosti ter znanju in izkušnjam udeležencev. Otroci, uvrščeni v mlajšo skupino, bodo ustvarjali z različnimi materiali, še posebej z glino, otroci, uvrščeni v starejšo skupino, pa bodo predvsem slikali, tudi na platno. Vsak petek bo ob 15.00 uri potekala kratka predstavitev za starše in skrbnike udeležencev posameznih terminov.


 DNEVNI PROGRAM

 Termini:

1.: od 1. julija do 5. julija 2019 - PRESTAVLJENO!

2.: od 8. julija do 12. julija 2019 - TERMIN JE ZAPOLNJEN!

3.: od 15. julija do 19. julija 2019

4.: od 22. julija do 26. julija 2019

5.: od 29. julija do 2. avgusta 2019

6.: od 5. avgusta do 9. avgusta 2019

 

Prihod: vsak dan od 6.30 do 8.00 ure s pričetkom v ponedeljek.

Odhod: vsak dan od 15.00 do 16.00 ure.

Cena79,00 € (DDV je vključen v ceno) 

Cena zajema: zajtrke, kosila, malice, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, ves potreben slikarski in ustvarjalni material, vodenje likovnih počitnic s strani akademske slikarke Natalije Šeruga in lončarskega mojstra ter spremstvo usposobljenih mentorjev in animatorjev, jahanje grajskih konjev (en krog v maneži), vožnjo s kočijo, streljanje z lokom in kopanje v bližnjih termah ali kopališču.V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.

Popusti: 5 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

* Popust velja ob nakazilu polovičnega zneska ob prijavi.

* Popusti za prijave do 30. aprila se ne izključujejo s popusti za več otrok iz iste družine!


 TEDENSKI PROGRAM

 Termini:

1.: od 30. junija do 5. julija 2019 - PRESTAVLJENO!

2.: od 7. julija do 12. julija 2019 - TERMIN JE ZAPOLNJEN!

3.: od 14. julija do 19. julija 2019

4.: od 21. julija do 26. julija 2019

5.: od 28. julija do 2. avgusta 2019

6.: od 4. avgusta do 9. avgusta 2019

 

Prihod: v nedeljo ob 18.00 uri.

Odhod: v petek od 15.00 do 16.00 ure.

Cena: 189,00 € (DDV je vključen v ceno)

Cena zajema: nočitve, zajtrke, kosila, malice, večerje, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, ves potreben slikarski in ustvarjalni material, vodenje likovnih počitnic s strani akademske slikarke Natalije Šeruga in lončarskega mojstra ter 24-urno varstvo s strani usposobljenih mentorjev ter animatorjev, jahanje grajskih konjev (en krog v maneži), vožnjo s kočijo, streljanje z lokom, druženje ob taborniškem ognju, poučne in zabavne aktivnosti (športna tekmovanja, socialne igre, ustvarjalne delavnice, grajski ples, srednjeveški kino…) ter kopanje v bližnjih termah ali kopališču.V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.

Popusti: 10 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

* Popust velja ob nakazilu polovičnega zneska ob prijavi.

* Popusti za prijave do 30. aprila se ne izključujejo s popusti za več otrok iz iste družine!


NAČIN PRIJAVE

Prijavite se lahko:
- preko spodnje elektronske prijavnice
- po telefonu: (02) 535 18 94.


 NAČIN PLAČILA

Ob prijavi plačate polovico zneskadrugo polovico pa najkasneje osem dni pred pričetkom udeležbe nakažete na naš TRR – RIS Dvorec Rakičan, odprt pri UJP Murska Sobota št. računa SI56 01280-6000001097. Pri sklicu v prvo okence napišite SI00, v drugo okence pa datum pričetka izbranega programa brez pik in brez presledkov. V namen plačila navedite ime in priimek otroka in termin.

Najkasneje štiri dni pred pričetkom izbranega termina boste dobili elektronsko obvestilo s podrobnimi informacijami o prihodu. V kolikor obvestila ne boste prejeli, vas naprošamo, da nas o tem obvestite.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 535 18 94 ali na elektronskem naslovu info@ris-dr.si.


 Splošni pogoji so dostopni TUKAJ.

 

PRIJAVNICA: VESELE LIKOVNE (SLIKARSKE) POČITNICE 2019ŽENSKI

MOŠKI
TEDENSKI

DNEVNI


3.: od 14. julija (TEDENSKI) / 15. julija (DNEVNI) do 19. julija 2019

4.: od 21. julija (TEDENSKI) / 22. julija (DNEVNI) do 26. julija 2019

5.: od 28. julija (TEDENSKI) / 29. julija (DNEVNI) do 2. avgusta 2019

6.: od 4. avgusta (TEDENSKI) / 5. avgusta (DNEVNI) do 9. avgusta 2019da javni zavod RIS, Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan, Lendavska ulica 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota, zbira in uporablja moje in otrokove osebne podatke za potrebe organizacije in izvajanja tabora. Dovoljujem tudi javno objavljanje morebitnega slikovnega , video in zvočnega materiala, ki prikazuje dejavnost javnega zavoda in vsebuje moje ali otrokove posnetke.

da sem seznanjen/a, da se zgoraj navedeni osebni podatki lahko uporabljajo za namene avtomatiziranih ter neavtomatiziranih obdelav zavoda RIS Dvorec Rakičan. RIS Dvorec Rakičan bo osebne podatke hranil in varoval na primeren način, skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). RIS Dvorec Rakičan se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi brez pridobitve pisne privolitve posameznika, razen pogodbenim obdelovalcem, ki za našo organizacijo izvajajo podporo poslovnim procesom. Seznanjen/a sem, da lahko v vsakem trenutku prekličem uporabo svojih osebnih podatkov na isti način, kot sem privolitev podal/a. Seznanjen/a sem, da imam glede osebnih podatkov, ki se nanašajo name, pravico seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic). Seznanjen/a sem, da so mi podrobnejše informacije o tem, kako RIS Dvorec Rakičan ravna z osebnimi podatki na voljo na povezavi www.ris-dr.si. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem

da sem seznanjen s splošnimi pogoji


PRIJAVNICA: VESELE LIKOVNE POČITNICE 2019

 

Na vrh strani