SI EN DE

JESENSKE POČITNICE S KONJI V DVORCU RAKIČAN 2021

LETOŠNJO JESEN V DVORCU RAKIČAN PRIPRAVLJAMO JESENSKE POČITNICE S KONJI

Program bo zanimiv, raznolik ter obogaten z obilo zabave ter medsebojnega druženja. Počitnikarji se bodo lahko vključili v DNEVNI (5 dni po 8 ur) PROGRAM.

Program je namenjen otrokom in mladostnikom med 6. in 15. leti.

 

Zakaj počitnikovati pri nas?

Ker pripravljamo številne poučne in zabavne aktivnosti ter kreativno ustvarjanje unikatnih izdelkov; imamo bogate izkušnje iz prejšnjih let in strokovno usposobljene mentorje in animatorje; vse je vključeno, ni doplačil tekom počitnic in zagotavljamo veliko gibanja in zdrave prehrane.

Grajska kulisa Dvorca Rakičan ustvarja prav posebno počitniško vzdušje, ki spodbuja otroško domišljijo in ustvarja nepozabne počitniške spomine. Za dobro počutje in okrepčilo bodo poskrbeli naši kuharji, ki bodo vsak dan pripravljali svežo in domačo hrano, pri čemer bodo upoštevali tudi posebnosti v prehrani počitnikarjev. Poudarek pa ne bo zgolj na poučnih vsebinah, temveč tudi na kreativnem ustvarjanju iz naravnih materialov. Počitnikarji bodo ob podpori mentorjev ustvarili različne izdelke, ki jih bodo za spomin lahko odnesli s seboj domov. Že med počitnicami bomo sprotno objavljali fotografije z različnih aktivnosti. 

 

Na počitnicah bodo otroci vsak dan preživeli v družbi konj, spoznavali njihove navade in potrebe, naučili se bodo kako h konju pravilno pristopiti, zanj skrbeti in se naučili osnov jahanja
oziroma nadgradili  že osvojeno jahalno znanje, poleg tega pa krepili tudi svojo ustvarjalnost na raznih likovnih in rokodelskih delavnicah. 

 

AKTIVNOSTI ZAJEMAJO:                                                                 

- vožnjo s kočijo
- jahanje konj
- čiščenje konj
- preizkusili se bomo v čiščenju hleva in hranjenju konj
- teoretične in praktične delavnice na temo
  nege, oskrbe in zdravja konj
- ustvarjalne delavnice
- športne aktivnosti/igre


Vso potrebno zaščitno opremo bodo udeleženci dobili v Konjeniškem centru dvorec Rakičan, lahko pa prinesejo tudi svojo. Priporočamo, da so udeleženci oblečeni v udobna oblačila in obuti v primerne čevlje. Število prijav je omejeno.

 

POGOJI ZA UDELEŽBO NA POČITNICAH SO IDENTIČNI POGOJOM ZA VSTOP V ŠOLO.

 

 

DNEVNI PROGRAM

TERMIN:
Od 25. oktobra do 29. oktobra 2021               
Prihod: vsak dan med 7.00 in 8.00

Odhod: vsak dan med 15.00 in 16.00

Cena: 149€ (DDV je vključen v ceno)
Cena zajema: zajtrke, kosila, malice, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, 5 ur jahanja, vožnjo s kočijo, izposojo opreme za jahača, vodenje programa s strani strokovno usposobljenega kadra ter druge ustvarjalne delavnice.


MOŽNOST KORIŠČENJA NOVIH TURISTIČNIH BONOV!

Več info na GSM: 051-482-484 (Aleša Bagari) ali 02 535 18 93 ali pocitnice@ris-dr.si.

 

TERMIN JE ZAPOLNJEN!

 

 

JESENSKE POČITNICE S KONJI V DVORCU RAKIČAN 2021