SI EN DE

V. Mednarodna znanstvena konferenca »IZZIVI IN TEŽAVE SODOBNE DRUŽBE« od 3. 7. in 5. 7. 2017

 

Med 03. 07. in 05. 07. 2017 je v RIS Dvorcu Rakičan potekala že V. Mednarodna znanstvena konferenca na temo »IZZIVI IN TEŽAVE SODOBNE DRUŽBE«.

Naša tokratna zasedba je mednarodna v pravem pomenu besede saj smo gostili udeležence iz 7 držav: Romunije, Hrvaške, BIH, Srbije, Avstrije, Madžarske ter Slovenije.

Konferenca vsako leto raste in tako je bilo letošnje leto predstavljenih kar 90 strokovnih prispevkov/referatov, 19 znanstvenih prispevkov.

Z mednarodno znanstveno konferenco nagovarjamo različno strokovno javnost, predvsem s področja vzgoje in izobraževanja, socialnega varstva, policije, pravosodja, nevladnih organizacij, kakor tudi ostalo zainteresirano strokovno javnost, pri čemer je glavni cilj bistveno prispevati k sodobnim metodam in oblikam dela na sledečih tematskih sklopih: družina, nasilje, novodobne odvisnosti, vzgoja in izobraževanje in krepitev zmogljivosti. Tako znanstveni kot strokovni prispevki, zajemajo širšo paleto med seboj povezanih področij in jih zaključujejo v smiselne interdisciplinarne celote.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem udeležencem za predstavljene referate ter znanstvene prispevke in za soustvarjanje dobro izvedene in kakovostne konference.

 

Dostop do programa najdete TUKAJ.

Do izdanega biltena "Izzivi in težave sodobne družbe" dostopate TUKAJ.

Do galerije s foto utrinki s konference lahko dostopate TUKAJ.

 

 



EKSRP
ESRR