SI EN DE

VABILO na delavnico Socialno podjetništvo na področju turizma in turizmu sodobnih dejavnosti

 V okviru projekta Po poteh goričkih biserov bo potekala delavnica v okviru katere se bodo identificirale oz. iskale priložnosti za razvoj socialno podjetniških idej na območju LAS Goričko

KTD Dvorec Rakičan v sodelovanju s Hišo vzhajajočega sonca, socialno podjetje vabi na brezplačno delavnico Socialno podjetništvo na področju turizma in turizmu sodobnih dejavnosti.

Delavnica se bo izvajala v ponedeljek, 24. 9. 2018, ob 13. uri, v Modrem salonu Dvorca Rakičan (Lendavska 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota).

Namenjena je povečanju prepoznavnosti in vedenju o socialnem podjetništvu na področju turizma in turizmu sodobnih dejavnosti. V okviru delavnice se bodo identificirale oz. iskale priložnosti za razvoj socialno podjetniških idej na področju LAS Goričko, ki zajema občine Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kuzma, Moravske Toplice, Murska Sobota, Puconci, Rogašovci, Šalovci, Tišina.

Vljudno vabljeni vsi zainteresirani deležniki turizma iz območja Las Goričko in vsi ostali, ki vas zanima socialno podjetništvo na področju turizma.

Delavnica se izvaja v okviru projekta Po poteh goričkih biserov.

Predvidena dolžina delavnice je 3 ure z vmesnim odmorom za okrepčilo.

Prijavo je potrebno posredovati na elektronski naslov: dvorec.rakican.ktd@gmail.com, do petka, 21.9.2018.

Več o projektu in projektnih aktivnostih si lahko preberete tukaj.

KTD Dvorec Rakičan je partner v projektu PO POTEH GORIČKIH BISEROV (krajše GORIČKI BISERI), ki je bil izbran v okviru JAVNEGA POZIVA za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja »LAS Goričko 2020« v letu 2017 za sredstva iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 



EKSRP
ESRR