SI EN DE

VESELE JESENSKE POČITNICE V DVORCU RAKIČAN


Letošnjo jesen v Dvorcu Rakičan organiziramo  VESELE JESENSKE POČITNICE,  namenjene otrokom in mladostnikom od 6. do 14. leta starosti, ki želijo počitnice preživeti na drugačen način. Program bo zanimiv, raznolik ter obogaten z obilo zabave ter medsebojnega druženja. Počitnikarji se bodo lahko vključili v DNEVNI (4 dni po 8 ur) IN TEDENSKI PROGRAM (5 dni s 24-urnim varstvom).
Zakaj počitnikovati pri nas?
Ker pripravljamo številne poučne in zabavne aktivnosti ter  kreativno ustvarjanje unikatnih izdelkov; imamo bogate izkušnje iz prejšnjih let in strokovno usposobljene mentorje in animatorje in zagotavljamo veliko gibanja in zdrave prehrane.
Grajska kulisa Dvorca Rakičan ustvarja prav posebno počitniško vzdušje, ki spodbuja otroško domišljijo in ustvarja nepozabne počitniške spomine. Za dobro počutje in okrepčilo bodo poskrbeli naši kuharji, ki bodo vsak dan pripravljali svežo in domačo hrano, pri čemer bodo upoštevali tudi posebnosti v prehrani počitnikarjev. Poudarek pa ne bo zgolj na poučnih vsebinah, temveč tudi na kreativnem ustvarjanju iz naravnih materialov ter športno-povezovalnih aktivnostih. Počitnikarji bodo ob podpori mentorjev ustvarili različne izdelke, ki jih bodo za spomin lahko odnesli s seboj domov.  
AKTIVNOSTI ZAJEMAJO:
ustvarjanje kreativnih izdelkov
športno-povezovalne aktivnosti
ples (just dance)
raziskovanje grajskega parka
iskanje skritega zaklada
Helloween zabava z maskami
POGOJI ZA UDELEŽBO NA POČITNICAH SO IDENTIČNI POGOJOM ZA VSTOP V ŠOLO.
DNEVNI PROGRAM
TERMIN:
od 2. novembra do 5. novembra 2022
Prihod: vsak dan med 6.30 in 8.00
Odhod: vsak dan med 14.00 in 16.00
Cena: 79,00€ (DDV je vključen v ceno)
Cena zajema: zajtrke, malice, kosila, napitke in vse aktivnosti, spremstvo usposobljenih mentorjev in animatorjev
TEDENSKI PROGRAM
TERMIN:
od 1. novembra do 5. novembra 2022
Prihod: v torek ob 18. uri
Odhod: v soboto od 14. ure do 16. ure
Cena: 159,00€ (DDV je vključen v ceno)
Cena zajema: 4x nočitev z zajtrkom, kosila, malice, večerje, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, 24-urno varstvo s strani usposobljenih mentorjev ter animatorjev, poučne in zabavne aktivnosti (športna tekmovanja, socialne in družabne igre, ustvarjalne delavnice, grajski kino …).

 NAČIN PRIJAVE

Prijavite se lahko preko spodnje elektronske prijavnice.

NAČIN PLAČILA

Ob prijavi plačate polovico zneska, drugo polovico pa najkasneje osem dni pred pričetkom udeležbe nakažete na naš TRR – RIS Dvorec Rakičan, odprt pri UJP Murska Sobota št. računa SI56 01280-6000001097. Pri sklicu v prvo okence napišite SI00, v drugo okence pa datum pričetka izbranega programa brez pik in brez presledkov. V namen plačila navedite ime in priimek otroka in termin.

Najkasneje 4 dni pred pričetkom izbranega termina boste dobili elektronsko obvestilo s podrobnimi informacijami o prihodu. V kolikor obvestila ne boste prejeli, vas naprošamo, da nas o tem obvestite.


Za dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki: 02 535 18 93 ali na elektronskem naslovu: pocitnice@ris-dr.si.
Zaradi spreminjajočih se razmer v zvezi z epidemijo koronavirusa (COVID-19) v RIS Dvorcu Rakičan sprotno spremljamo in sledimo navodilom Ministrstva za zdravje, Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Vlade Republike Slovenije. V primeru, da bo stanje z virusno okužbo vseeno prisotno še v poletnih mesecih in bomo zaradi tega prisiljeni odpovedati Poletne počitnice v Dvorcu Rakičan, vas bomo o tem pravočasno obvestili ter vam v celoti vrnili že plačane akontacije. Za vse ostale odpovedi, ki se navezujejo izključno na posameznega otroka (npr. če zboli za koronavirusom ali katero drugo boleznijo), veljajo splošni pogoji zato priporočamo zavarovanje rizika odpovedi.  
Tabor se izvede ob zadostnem številu prijav. 
PRIJAVNICA: Vesele jesenske počitnice v Dvorcu Rakičan


EKSRP
ESRR