SI EN DE

VESELE JESENSKE POČITNICE S KONJI V DVORCU RAKIČAN

Letošnjo jesen v Dvorcu Rakičan organiziramo  VESELE JESENSKE POČITNICE S KONJI,  namenjene otrokom in mladostnikom od 6. do 14. leta starosti, ki želijo počitnice preživeti na drugačen način, sicer pa v družbi konj, v naravi, ob številnih kreativnih delavnicah itd. Program Veselih počitnic s konji v Dvorcu Rakičan bo zanimiv, raznolik ter obogaten z obilo zabave ter medsebojnega druženja. Počitnikarji se bodo lahko vključili v DNEVNI (4 dni po 8 ur) ali TEDENSKI (5 dni s 24-urnim varstvom) PROGRAM
Zakaj počitnikovati pri nas?
Ker pripravljamo številne poučne in zabavne aktivnosti ter kreativno ustvarjanje unikatnih izdelkov; imamo bogate izkušnje iz prejšnjih let in strokovno usposobljene mentorje in animatorje; vse je vključeno, ni doplačil tekom počitnic in zagotavljamo veliko gibanja in zdrave prehrane. 
Grajska kulisa Dvorca Rakičan ustvarja prav posebno počitniško vzdušje, ki spodbuja otroško domišljijo in ustvarja nepozabne počitniške spomine. Poudarek bo tudi na kreativnem ustvarjanju iz naravnih materialov. Počitnikarji bodo ob podpori mentorjev ustvarili različne izdelke, ki jih bodo za spomin lahko odnesli s sabo domov. Za dobro počutje in okrepčilo bodo poskrbeli naši kuharji, ki bodo vsak dan pripravljali svežo in domačo hrano, pri čemer bodo upoštevali tudi posebnosti v prehrani počitnikarjev.  Že med počitnicami bomo sprotno objavljali fotografije z različnih aktivnosti. Na dežurni telefon bomo za starše oz. skrbnike dosegljivi 24 ur na dan.
Na veselih počitnicah s konji se bodo otroci naučili pravega pristopa h konju, pravilne oskrbe konja in njegovega okolja ter kako pripraviti konja za jahanje. Precej časa bodo otroci preživeli tudi na konjevem hrbtu, se naučili osnov jahanja oz. nadgrajevali svoje že osvojeno znanje jahanja, se vozili s kočijo in imeli različne zabavne delavnice na temo konj. Vso potrebno zaščitno opremo bodo udeleženci dobili v Konjeniškem centru Dvorec Rakičan, lahko pa prinesejo tudi svojo. Priporočamo, da so udeleženci oblečeni v udobna športna oblačila in obuti v primerne čevlje. Ob zaključku udeleženci pridobijo potrdilo. Jahanje se izvede v izbranem terminu skladno z vremenskimi pogoji. Število prijav za posamezen termin je omejeno, primerno za otroke, stare med 6 in 14 let. Program je primeren tako za čiste začetnike kot že izkušene jahače saj se prilagodi glede na že osvojeno znanje otrok.
DNEVNI PROGRAM
Termin:
od 2. novembra do 5. novembra 2022
Prihod: vsak dan med 6.30 in 8.00
Odhod: vsak dan med 14.00 in 16.00
Cena: 159,00€ (DDV je vključen v ceno)
Cena zajema: zajtrke, kosila, malice, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, 4 ure jahanja, vožnjo s kočijo, izposojo opreme za jahača, vodenje veselih počitnic s konji s strani strokovno usposobljenih zaposlenih ter spremstvo usposobljenih mentorjev in animatorjev.
TEDENSKI PROGRAM
Termin:
od 1. novembra do 5. novembra 2022
Prihod: v torek ob 18. uri
Odhod: v soboto od 14. ure do 16. ure
Cena: 199,00€ (DDV je vključen v ceno)
Cena zajema: 5x nočitev z zajtrkom, kosila, malice, večerje, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, opremo za jahača, 4 ur jahanja, vodenje veselih počitnic s konji s strani strokovno usposobljenih zaposlenih ter 24-urno varstvo s strani usposobljenih mentorjev ter animatorjev, poučne in zabavne aktivnosti (športna tekmovanja, socialne igre, ustvarjalne delavnice, grajski kino …).

NAČIN PRIJAVE

Prijavite se lahko preko spodnje elektronske prijavnice.

NAČIN PLAČILA

Ob prijavi plačate polovico zneska, drugo polovico pa najkasneje osem dni pred pričetkom udeležbe nakažete na naš TRR – RIS Dvorec Rakičan, odprt pri UJP Murska Sobota št. računa SI56 01280-6000001097. Pri sklicu v prvo okence napišite SI00, v drugo okence pa datum pričetka izbranega programa brez pik in brez presledkov. V namen plačila navedite ime in priimek otroka in termin.

Najkasneje 4 dni pred pričetkom izbranega termina boste dobili elektronsko obvestilo s podrobnimi informacijami o prihodu. V kolikor obvestila ne boste prejeli, vas naprošamo, da nas o tem obvestite.


Za dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki: 02 535 18 93 ali na elektronskem naslovu: pocitnice@ris-dr.si.
Zaradi spreminjajočih se razmer v zvezi z epidemijo koronavirusa (COVID-19) v RIS Dvorcu Rakičan sprotno spremljamo in sledimo navodilom Ministrstva za zdravje, Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Vlade Republike Slovenije. V primeru, da bo stanje z virusno okužbo vseeno prisotno še v poletnih mesecih in bomo zaradi tega prisiljeni odpovedati Poletne počitnice v Dvorcu Rakičan, vas bomo o tem pravočasno obvestili ter vam v celoti vrnili že plačane akontacije. Za vse ostale odpovedi, ki se navezujejo izključno na posameznega otroka (npr. če zboli za koronavirusom ali katero drugo boleznijo), veljajo splošni pogoji zato priporočamo zavarovanje rizika odpovedi.  
Tabor se izvede ob zadostnem številu prijav. 
PRIJAVNICA: Vesele jesenske počitnice s konji v Dvorcu Rakičan
Fotografija galerije


EKSRP
ESRR