SI EN DE

Spomladanski ples v Dvorcu Rakičan 2023

Spoštovani ljubitelji plesa,

 

Plesna šola Zeko in Dvorec Rakičan vas v soboto, 15. 04. 2023, vabita na nepozaben večer, ki bo zagotovo navdušil vse tiste, ki imate radi ples in druženje. Spomladanski ples v Dvorcu Rakičan bo zagotovo eden izmed vrhuncev tega leta, zato nikar ne zamudite priložnosti, da se nam pridružite.

 

Začnemo ob 19. uri v prečudoviti Grajski dvorani Dvorca Rakičan s prefinjeno večerjo, ki vas bo pripravila na nepozabno plesno doživetje. Za vas imamo pripravljene tri menije (mesni, ribji ali vegetarijanski). S plesnim mojstrom Dejanom Zečevićem se bomo podali na potovanje skozi različne plesne ritme.

 

Program bo potekal vodeno, zato se ne bojte, če niste najbolj izkušeni plesalci. Na kratko bomo ponovili dva osnovna koraka določenega plesa, nato pa boste sami zaplesali na nekaj pesmi. Skozi večer se bomo selili iz Foxstrota na Valček, Čačača, Disco fox, Jive, Rumbo, Sambo... Za popestritev pa se bomo naučili še kak korak solo salse, ki bo navdušil vse tiste, ki si želijo nekaj bolj drznega.

 

Pridite in doživite plesno doživetje, ki vam bo ostalo v spominu še dolgo po tem, ko se bo plesni večer že končal. Spomladanski ples v Dvorcu Rakičan je priložnost, ki si je nikakor ne smete izpustiti, zato se čim prej prijavite in si zagotovite svoj prostor na plesišču.

 

Mesni meni

Cvetačna kremna juha

***

Goveja rulada na babičin način v merlotovi omaki

Popečena kruhova rezina, karameliziran korenček

***

Solata

***

Tiramisu

 

 

Ribji meni

Cvetačna kremna juha

 ***

Lososova rezina z žara

Krompir iz pečice, zeliščni sirov namaz

***

Solata

***

Tiramisu

 

Vegetarijanski meni

Cvetačna kremna juha

***

Široki rezanci z mediteransko zelenjavo in suhim paradižnikom

***

Solata

***

Tiramisu

 

 

Cena dogodka znaša 34,90 EUR/osebo (cena vključuje DDV). Vključena je pijača dobrodošlice.

 

Rezervacije so obvezne. Prijave zbiramo na nina.kovac@ris-dr.si, (02) 535 18 96 ali preko prijavnice na dnu strani do zapolnitve kapacitet.

 

Veselimo se vašega prihoda in skupnega plesnega večera!

 

 

 

 

 

 



EKSRP
ESRR