Izpostavljeno

VESELE ANGLEŠKE POČITNICE 2020

VESELE ANGLEŠKE POČITNICE 2020

 

 

 

Tudi letošnje poletje v Dvorcu Rakičan organiziramo VESELE ANGLEŠKE POČITNICE namenjene otrokom in mladostnikom od 5. do 14. leta starosti, ki želijo počitnice preživeti v družbi vrstnikov, na zabaven, aktiven in kreativen način. Veselim angleškim počitnicam lahko dodate ure jahanja. Program Poletnih počitnic v Dvorcu Rakičan bo poučen, zanimiv in raznolik ter obogaten z obilo zabave in medsebojnega druženja. Počitnikarji se bodo lahko vključili v DNEVNI (5 dni po 8 ur) ali TEDENSKI (6 dni s 24-urnim varstvom) PROGRAM.

 

Zakaj počitnikovati pri nas?

Ker pripravljamo številne poučne in zabavne aktivnosti ter  kreativno ustvarjanje unikatnih izdelkov; imamo bogate izkušnje iz prejšnjih let in strokovno usposobljene mentorje ter animatorje; je vse vključeno, ni doplačil tekom počitnic in zagotavljamo veliko gibanja in zdrave prehrane. 

Grajska kulisa Dvorca Rakičan ustvarja prav posebno počitniško vzdušje, ki spodbuja otroško domišljijo in ustvarja nepozabne počitniške spomine. Za dobro počutje in okrepčilo bodo poskrbeli naši kuharji, ki bodo vsak dan pripravljali svežo in domačo hrano, pri čemer bodo upoštevali tudi posebnosti v prehrani počitnikarjev. Poudarek pa ne bo zgolj na poučnih vsebinah, temveč tudi na kreativnem ustvarjanju iz naravnih materialov. Počitnikarji bodo ob podpori mentorjev ustvarili različne izdelke, ki jih bodo za spomin lahko odnesli s sabo domov. Že med počitnicami bomo sprotno objavljali fotografije z različnih aktivnosti. Na dežurni telefon bomo za starše oz. skrbnike dosegljivi 24 ur na dan.

Program vključuje: jutranje plesno razgibavanje, spoznavne igre v angleškem jeziku, petje pesmi v angleškem jeziku, dramske, družabne in socialne igre v angleškem jeziku, prisotnost »native speakera«, lončarske delavnice, kreativne delavnice, jahanje grajskih konjev, vožnjo s kočijo, streljanje z lokom, druženje ob taborniškem ognju in kopanje v kopališču. Program je prilagojen različnim starostnim skupinam od 5. do 14. leta starosti. Znanje angleškega jezika ni predpogoj za udeležbo na počitniškem programu. Počitnikarji bodo razdeljeni po starostnih skupinah. Vsak petek bo ob 15. uri potekala kratka predstavitev za starše in skrbnike udeležencev posameznih terminov.

V RIS Dvorec Rakičan budno spremljamo aktualne razmere glede epidemije COVID-19 in dosledno upoštevamo navodila pristojnih institucij glede ustrezne zaščite. Striktno upoštevamo veljavne smernice in preventivne ukrepe, kot so oblikovanje manjših skupin (do 20 otrok), redno zračenje učilnic ter ostalih prostorov, ki jih bomo tudi redno razkuževali, razkuževalna sredstva bodo nenehno na voljo vsem otrokom, med slednjimi pa bomo v čim večji meri zagotavljali medsebojno razdaljo, prav tako bo počitniški program v čim večji meri potekal na prostem. O kakršnihkoli spremembah vas bomo sproti obveščali. 


DNEVNI PROGRAM

Termini:                                                                                                       

1.: od 29. junija do 3. julija 2020

2.: od 6. julija do 10. julija 2020

3.: od 13. julija do 17. julija 2020

4.: od 20. julija do 24. julija 2020

5.: od 27. julija do 31. julija 2020

6.: od 10. avgusta do 14. avgusta 2020

7.: od 17. avgusta do 21. avgusta 2020

8.: od 24. avgusta do 28. avgusta 2020

 

Prihod: vsak dan od 6.30 do 8. ure, s pričetkom v ponedeljek.

Odhod: vsak dan od 15. do 16. ure.

 

Cena: 79,00 € (DDV je vključen v ceno)

Cena zajema: zajtrke, kosila, malice, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, spremstvo usposobljenih mentorjev ter animatorjev, lončarske delavnice, jahanje grajskih konjev (en krog v maneži), vožnjo s kočijo, streljanje z lokom in kopanje v kopališču. V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.

 

Popusti: 5 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

* Popust velja ob nakazilu polovičnega zneska ob prijavi.

 


 TEDENSKI PROGRAM

Termini:

1.: od 28. junija do 3. julija 2020

2.: od 5. julija do 10. julija 2020

3.: od 12. julija do 17. julija 2020

4.: od 19. julija do 24. julija 2020

5.: od 26. julija do 31. julija 2020

6.: od 9. avgusta do 14. avgusta 2020

7.: od 16. avgusta do 21. avgusta 2020

8.: od 23. avgusta do 28. avgusta 2020

 

Prihod: v nedeljo ob 18. uri.

Odhod: v petek od 15. do 16. ure.

 

Cena: 189,00 € (DDV je vključen v ceno)

Cena zajema: 5x nočitev z zajtrkom v vrednosti 100 €, kosila, malice, večerje, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, 24-urno varstvo s strani usposobljenih mentorjev ter animatorjev, lončarske delavnice, jahanje grajskih konjev (en krog v maneži), vožnjo s kočijo, streljanje z lokom, druženje ob taborniškem ognju, poučne in zabavne aktivnosti (športna tekmovanja, socialne in družabne igre, ustvarjalne delavnice, grajske talente, grajski kino …), obisk motoričnega parka ter kopanje v kopališču. V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.

 

Popusti: 10 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

* Popust velja ob nakazilu polovičnega zneska ob prijavi.

 


 NAČIN PRIJAVE

Prijavite se lahko:
- preko spodnje elektronske prijavnice in
- na telefonski številki (02) 535 18 94. 


NAČIN PLAČILA

Ob prijavi plačate polovico zneskadrugo polovico pa najkasneje osem dni pred pričetkom udeležbe nakažete na naš TRR – RIS Dvorec Rakičan, odprt pri UJP Murska Sobota št. računa SI56 01280-6000001097. Pri sklicu v prvo okence napišite SI00, v drugo okence pa datum pričetka izbranega programa brez pik in brez presledkov. V namen plačila navedite ime in priimek otroka in termin.

Najkasneje 4 dni pred pričetkom izbranega termina boste dobili elektronsko obvestilo s podrobnimi informacijami o prihodu. V kolikor obvestila ne boste prejeli, vas naprošamo, da nas o tem obvestite.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 535 18 94 in na elektronskem naslovu info@ris-dr.si.


Zaradi aktualnih razmer v zvezi z epidemijo koronavirusa (COVID-19) seznanjamo, da v RIS Dvorcu Rakičan sprotno spremljamo navodila Ministrstva za zdravje, Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Vlade Republike Slovenije. Upamo, da se bo stanje izboljšalo in da bomo lahko aktivnosti izvedli tako, kot smo si jih zastavili. V primeru, da bo stanje z virusno okužbo vseeno prisotno še v poletnih mesecih in bomo zaradi tega morali odpovedati Poletne počitnice v Dvorcu Rakičan, vas bomo o tem pravočasno obvestili ter vam v celoti vrnili že plačane akontacije. Celotno povračilo plačila velja le v primeru, če zaradi koronavirusa ne bomo morali izvesti celotnega programa poletnih počitnic. Za vse ostale odpovedi, ki se navezujejo izključno na posameznega otroka (npr. če zboli za koronavirusom ali katero drugo boleznijo), veljajo splošni pogoji, zato priporočamo zavarovanje rizika odpovedi.

PRIJAVNICA: VESELE ANGLEŠKE POČITNICE 2020ŽENSKI

MOŠKI
3.: od 12. julija (TEDENSKI) / od 13. julija (DNEVNI)) do 17. julija 2020

4.: od 19. julija (TEDENSKI) / od 20. julija (DNEVNI) do 24. julija 2020

5. od 26. julija (TEDENSKI) / od 27. julija (DNEVNI) do 31. julija 2020

6. od 9. avgusta (TEDENSKI) / od 10. avgusta (DNEVNI) do 14. avgusta 2020

7.: od 16. avgusta (TEDENSKI) / od 17. avgusta (DNEVNI) do 21. avgusta 2020

8.: od 23. avgusta (TEDENSKI) / od 24. avgusta (DNEVNI) do 28. avgusta 2020


DNEVNI

TEDENSKI


DA, v vrednosti 50 €

DA, v vrednosti 100 €

NEda javni zavod RIS, Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan, Lendavska ulica 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota zbira in uporablja moje in otrokove osebne podatke za potrebe organizacije in izvajanja tabora. Dovoljujem tudi javno objavljanje morebitnega slikovnega , video in zvočnega materiala, ki prikazuje dejavnost javnega zavoda in vsebuje moje ali otrokove posnetke.

da sem seznanjen/a, da se zgoraj navedeni osebni podatki lahko uporabljajo za namene avtomatiziranih ter neavtomatiziranih obdelav zavoda RIS Dvorec Rakičan. RIS Dvorec Rakičan bo osebne podatke hranil in varoval na primeren način, skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). RIS Dvorec Rakičan se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi brez pridobitve pisne privolitve posameznika, razen pogodbenim obdelovalcem, ki za našo organizacijo izvajajo podporo poslovnim procesom. Seznanjen/a sem, da lahko v vsakem trenutku prekličem uporabo svojih osebnih podatkov na isti način, kot sem privolitev podal/a. Seznanjen/a sem, da imam glede osebnih podatkov, ki se nanašajo name, pravico seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic). Seznanjen/a sem, da so mi podrobnejše informacije o tem, kako RIS Dvorec Rakičan ravna z osebnimi podatki na voljo na povezavi www.ris-dr.si. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem.

da sem seznanjen s splošnimi pogoji


PRIJAVNICA: VESELE ANGLEŠKE POČITNICE 2020

Na vrh strani