Izpostavljeno

URE JAHANJA 2020

URE JAHANJA 2020

 

 

 

V okviru Poletnih počitnic v Dvorcu Rakičan počitnikarjem ponujamo možnost, da se udeležijo ur jahanja v Konjeniškem centru Dvorec Rakičan. Ure jahanja se ne izključujejo z izvajanjem aktivnostmi v okviru posameznih počitniških programov, saj bodo potekale v prostem času počitnikarjev. Ure jahanja potekajo pod vodstvom strokovno usposobljenega kadra v skupini dveh do treh otrok. Za prihod/odhod je predviden individualni dogovor. Vso potrebno opremo (čelada ipd.) bodo udeleženci dobili v Konjeniškem centru Dvorec Rakičan. Priporočamo udobna športna oblačila in obutev.

URE JAHANJA: obsegajo 5 ur in vključujejo pristop h konju v hlevu, držo na konju, jahanje na lonži, uzdanje, sedlanje, vaje v koraku in kasu, itd. Ob zaključku udeleženci pridobijo Potrdilo o opravljenih urah jahanja.

Prijava na ure jahanja je možna le ob hkratni prijavi na izbrani program Poletnih počitnic v Dvorcu Rakičan, in sicer Veselih angleških počitnic in Veselih kreativnih počitnic. Jahanje v obsegu 5 ur se izvede v izbranem terminu skladno z vremenskimi pogoji. Število prijav za posamezni termin je omejeno.

 


 Termini:

2.: od 5./6. julija do 10. julija 2020

3.: od 12./13. julija  do 17. julija 2020

4.: od  19./20. julija do 24. julija 2020

5.: od 26./27. julija do 31. julija 2020

 

Cena: 100,00 € (DDV je vključen v ceno)

* Popust velja ob nakazilu polovičnega zneska ob prijavi.

 


 NAČIN PRIJAVE:

Prijavite se lahko:
- preko spodnje elektronske prijavnice in
- na telefonski številki (02) 535 18 94. 

 


NAČIN PLAČILA

Ob prijavi plačate polovico zneskadrugo polovico pa najkasneje osem dni pred pričetkom udeležbe nakažete na naš TRR – RIS Dvorec Rakičan, odprt pri UJP Murska Sobota št. računa SI56 01280-6000001097. Pri sklicu v prvo okence napišite SI00, v drugo okence pa datum pričetka izbranega programa brez pik in brez presledkov. V namen plačila navedite ime in priimek otroka in termin.

Najkasneje 4 dni pred pričetkom izbranega termina boste dobili elektronsko obvestilo s podrobnimi informacijami o prihodu. V kolikor obvestila ne boste prejeli, vas naprošamo, da nas o tem obvestite.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 535 18 94 in na elektronskem naslovu info@ris-dr.si.


Zaradi aktualnih razmer v zvezi z epidemijo koronavirusa (COVID-19) seznanjamo, da v RIS Dvorcu Rakičan sprotno spremljamo navodila Ministrstva za zdravje, Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Vlade Republike Slovenije. Upamo, da se bo stanje do poletja izboljšalo in da bomo lahko aktivnosti izvedli tako, kot smo si jih zastavili. V primeru, da bo stanje z virusno okužbo vseeno prisotno še v poletnih mesecih in bomo zaradi tega morali odpovedati Poletne počitnice v Dvorcu Rakičan, vas bomo o tem pravočasno obvestili ter vam v celoti vrnili že plačane akontacije. Celotno povračilo plačila velja le v primeru, če zaradi koronavirusa ne bomo morali izvesti celotnega programa poletnih počitnic. Za vse ostale odpovedi, ki se navezujejo izključno na posameznega otroka (npr. če zboli za koronavirusom ali katero drugo boleznijo), veljajo splošni pogoji, zato priporočamo zavarovanje rizika odpovedi.

 

PRIJAVNICA: URE JAHANJA 2020ŽENSKI

MOŠKI
DNEVNI

TEDENSKI

VESELE ANGLEŠKE POČITNICE

VESELE KREATIVNE POČITNICE


2. termin DNEVNI: od 6. julija do 10. julija 2020

3. termin DNEVNI: od 13. julija do 17. julija 2020

4. termin DNEVNI: od 20. julija do 24. julija 2020

5. termin DNEVNI: od 27. julija do 31. julija 2020

2. termin TEDENSKI: od 5. julija do 10. julija 2020

3. termin TEDENSKI: od 12. julija do 17. julija 2020

4. termin TEDENSKI: od 19. julija do 24. julija 2020

5. termin TEDENSKI: od 26. julija do 31. julija 2020
da javni zavod RIS, Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan, Lendavska ulica 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota zbira in uporablja moje in otrokove osebne podatke za potrebe organizacije in izvajanja tabora. Dovoljujem tudi javno objavljanje morebitnega slikovnega , video in zvočnega materiala, ki prikazuje dejavnost javnega zavoda in vsebuje moje ali otrokove posnetke.

da sem seznanjen/a, da se zgoraj navedeni osebni podatki lahko uporabljajo za namene avtomatiziranih ter neavtomatiziranih obdelav zavoda RIS Dvorec Rakičan. RIS Dvorec Rakičan bo osebne podatke hranil in varoval na primeren način, skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). RIS Dvorec Rakičan se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi brez pridobitve pisne privolitve posameznika, razen pogodbenim obdelovalcem, ki za našo organizacijo izvajajo podporo poslovnim procesom. Seznanjen/a sem, da lahko v vsakem trenutku prekličem uporabo svojih osebnih podatkov na isti način, kot sem privolitev podal/a. Seznanjen/a sem, da imam glede osebnih podatkov, ki se nanašajo name, pravico seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic). Seznanjen/a sem, da so mi podrobnejše informacije o tem, kako RIS Dvorec Rakičan ravna z osebnimi podatki na voljo na povezavi www.ris-dr.si. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem.

da sem seznanjen s splošnimi pogojiD


PRIJAVNICA: URE JAHANJA 2020

Na vrh strani