SI EN DE

ROMANO DROM IV

Mladinska izmenjava "ROMANO DROM" je bila izvedena med 4. in 12. aprilom 2022. Projekt je financiran s strani programa Erasmus+ Mladi v akciji in slovenske nacionalne agencije za mladino MOVIT.

"Moj najljubši del projekta je bil, ko smo obiskali gledališče Park v Murski Soboti in obeležili Svetovni dan Romov. Kljub temu, da je slovesnost potekala v slovenščini, mi je bil zelo všeč celoten program in nastopajoči. Najboljši del pa je bil, ko smo spoznali predsednika Republike Slovenije. Lahko rečem, da je slovenski predsednik najbolj prijazen in dostopen do ljudi med vsemi predsedniki. Po proslavi se je fotografiral in delal "selfije" z obiskovalci.

Youth exchange "ROMANO DROM", was implemented from 4th of April to 12th of April 2022. The project was funded by Erasmus+ Youth in Action programme.


"My favorite part of the project was when we visited the national event to mark the International Roma day. Even if the whole show was in slovenian language I really loved the show and the best part was to meet with president of Republic of Slovenia. I can say he is the most kind president, very nice and very approachable to people. He even made a lot of selfies with people.

Donatas - Lithuania
Fotografija galerije


EKSRP
ESRR