STRATEŠKA PARTNERSTVA - KU2

Multiplikacijski dogodek

Multiplikacijski dogodek

V okviru projekta InArtDiverCity smo v RIS Dvorcu Rakičan, v petek, 26. februarja 2021, izvedli multiplikacijski dogodek.

 

V okviru projekta smo se povezali s Academia Maribor in Srednjo poklicno in tehniško šolo Murska Sobota. Ker njihovi študentje obiskujejo tudi oddelek za oblikovnega tehnika, je bila vsebina projekta več kot ustrezna. Udeleženci dogodka so tako predstavljali skupino mladostnikov starih med 18 in 20 let.

Na predstavitvi smo podali osnovne informacije o projektu, predstavili smo jim  spletno stran, pokazali Leksikon in Vodnik. V prvem delu smo preko PowerPoint predstavitve predstavili osnovne podatke o projektu ter njegovi vsebini, nato je sledil premor po katerem smo v sproščenem vzdušju nadaljevali z debato o projektu.

Udeleženci so z veseljem brskali po Leksikonu ter Vodniku, kakor tudi po spletni strani. Skupaj smo odkrivali možnosti umetniškega ustvarjanja v Sloveniji ter izmenjevali mnenja in predloge, kako čim bolj kvalitetno izkoristiti in vpeljati dosežke projekta tudi v našem okolju. Na dogodku je sodelovalo več kot 50 študentov in kar nekaj profesorjev.

 

 

 

Dogodek se je odvijal ob strogem upoštevanju ukrepov za zajezitev širjenja okužb novega koronavirusa COVID - 19.

 

    Na vrh strani