SI EN DE

E-Carriage: KRONE E-MOBILITY SEJEM SPIELBERG

 

 

 

 

 

E-kočija je bila predstavljena na sejmu »Krone E-Mobility Play Days« med 28. in 29. 9. 2019 v avstrijskem Spielbergu. Javnosti je bil preko brošur in letakov predstavljen projekt E-CARRIAGE ter sama e-kočija, ki je bila izdelana v okviru projekta. Obiskovalcem sejma je bila omogočena tudi testna vožnja s kočijo, pri čemer se je vršilo promoviranje znamke »e-kočije« ter oglaševanje in promocija bodočega turističnega produkta, ki bo dokončno vzpostavljen z pridobitvijo spletnih orodji za trženje in rezervacije ter vzpostavitvijo vseh kočijaških tur. Za namen promocije projekta in e-kočije je bila izdelana tudi brošura.

Udeležba na sejmu je bila uspešna. V nedeljo smo bili s kočijo na sejmu prisotni od jutra do poznega popoldneva in skorajda brez prekinitev s kočijo vozili obiskovalce. Obiskovalci so bili zelo zainteresirani za električno kočijo in njeno delovanje. Zelo jih je navduševalo dejstvo, da električni pogon skoraj popolnoma razbremeni konje in jim s tem omogoča udobnejšo in lahkotno vleko tako po ravnini kot tudi v klanec ter, da je s tem poskrbljeno tudi za dobrobit konj in ne samo za naše udobje med vožnjo. Kočija je zelo okretna, kar je bilo na sejmu z takšno količino ljudi in majhnim maneverskim prostorom za obračanje zelo koristno.

Veliko zanimanja so kočija in konji vzbudili predvsem pri družinah z otroci, ki so obiskale sejem.  V soboto je bil obisk na sejmu nekoliko manjši zaradi zelo slabega vremena, v nedeljo pa je lepo vreme pripomoglo k veliki udeležbi. Sejem je bil poln obiskovalcev, dogajanje na različnih stojnicah pa skozi ves dan zelo pestro in zanimivo. Električna kočija je bila dobra popestritev sejma, predvsem zato ker so bile vključene tudi živali in ker so se lahko vsi, ki so želeli s kočijo popeljali. Z odzivom obiskovalcem smo zadovoljni.

Vzdušje na sejmu je bilo odlično, udeležba velika in celotna izkušnja zelo pozitivna. 

 

 

Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije


EKSRP
ESRR