SI EN DE

Delavnici na temo butičnega turizma in kuhanja marmelade

 

 

V petek, 16. oktobra, je na lokaciji Sadjarstva Ficko v okviru operacije Obiščem, raziščem in odkrijem Goričko - (ZA)Čutim Goričko potekala izobraževalno-ozaveščevalna delavnica na temo butičnega turizma in kuhanja marmelade.

V sklopu delavnice Butični turizem so bili udeležencem podani trendi ter smernice za aktiviranje večje vrednosti in krepitev butičnosti v turizmu na območja LAS Goričko.

V sklopu delavnice Prikaz obrti je bil predstavljen potek kuhanja jurkine marmelade, predstavljen pa je bil tudi pomen domače obrti.

Delavnici je izvedel Uroš Kamenšek, predsednik Pomurske turistične zveze, v sodelovanju s partnerjema operacije RIS Dvorec Rakičan in Sadjarstvo Ficko.

 

Delavnica je bila izvedena pred razglasitivijo epidemije in pod strogimi priporočili za izvajanje dejavnosti (COVID-19). 

 

 

                                                                                                                   

 

Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije


EKSRP
ESRR