Projektne novice

Delavnici na temo butičnega turizma in kuhanja marmelade

Delavnici na temo butičnega turizma in kuhanja marmelade

 

 

V petek, 16. oktobra, je na lokaciji Sadjarstva Ficko v okviru operacije Obiščem, raziščem in odkrijem Goričko - (ZA)Čutim Goričko potekala izobraževalno-ozaveščevalna delavnica na temo butičnega turizma in kuhanja marmelade.

V sklopu delavnice Butični turizem so bili udeležencem podani trendi ter smernice za aktiviranje večje vrednosti in krepitev butičnosti v turizmu na območja LAS Goričko.

V sklopu delavnice Prikaz obrti je bil predstavljen potek kuhanja jurkine marmelade, predstavljen pa je bil tudi pomen domače obrti.

Delavnici je izvedel Uroš Kamenšek, predsednik Pomurske turistične zveze, v sodelovanju s partnerjema operacije RIS Dvorec Rakičan in Sadjarstvo Ficko.

 

Delavnica je bila izvedena pred razglasitivijo epidemije in pod strogimi priporočili za izvajanje dejavnosti (COVID-19). 

 

 

                                                                                                                   

 

    Na vrh strani