SI EN DE

Projekt BioDiTOUR: vabilo na spletni OTVORITVENI DOGODEK projekta BIODITOUR

  

 

V sklopu projekta BIODITOUR - Čezmejna trajnostna turistična doživetja, temelječa na biotski raznovrstnosti in aktivnem turizmu

vas vljudno vabimo na SPLETNI OTVORITVENI DOGODEK, in sicer v petek, 19.3.2021, ob 10. uri.

Dogodek poteka v slovenskem in nemškem jeziku, preko spletne platforme Zoom, do 12. ure.

 

V okviru spletnega dogodka, ki ga prireja projektno partnerstvo, bomo predstavili projekt BioDiTOUR, ki sloni na iskanju sozvočja med ohranjanjem biotske pestrosti čezmejnega območja in spodbujanjem razvoja njegovih najdragocenejših dobrin, tj. naravnih danosti, kar sodi tudi med ključne izzive programskega območja.  

Projekt združuje 5 partnerjev iz Slovenije in Avstrije: Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan, Energieagentur Weststeiermark, Občina Deutschlandsberg, Verein zur Förderung des Naturpark Raab in Občina Kidričevo. Skupna vrednost projekta, ki traja 24 mesecev, znaša 585.904,00 evrov, delež sofinanciranja iz sklada ESRR znaša 498.018,40 evrov.

Projekt je sofinanciran s strani Evropske unije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v sklopu Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija. RIS Dvorec Rakičan v projektu nastopa kot vodilni partner.

 

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava, zato Vas vljudno naprošamo, da nam svojo udeležbo sporočite, preko e-maila na: info@ris-dr.si . Rok za prijavo je četrtek, 18.3. 2021. Po prijavi boste prejeli povezavo in dostopne podatke.    



EKSRP
ESRR