Projektne novice

SPLETNI OTVORITVENI DOGODEK projekta BIODITOUR s tiskovno konferenco - 19. 3. 2021

SPLETNI OTVORITVENI DOGODEK projekta BIODITOUR s tiskovno konferenco - 19. 3. 2021

V okviru projekta BIODITOUR - Čezmejna trajnostna turistična doživetja, temelječa na biotski raznovrstnosti in aktivnem turizmu smo v petek, 19. marec 2021 preko spletne platforme Zoom organizirali spletni otvoritveni dogodek s tiskovno konferenco.

Dogodek se je pričel ob 9.50 s spletno registracijo udeležencev, ki so se predhodno prijavili preko elektronske pošte in so nato prejeli povezavo do dogodka z vsemi navodili. Z otvoritvenim dogodkom smo poskrbeli za diseminacijo samega projekta, projektnih aktivnosti in ciljev med splošno javnostjo. Dogodek je potekal v slovenskem in nemškem jeziku. Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan je poskrbel za simultano prevajanje s pomočjo tolmačke.

Na prireditvi so bili prisotni predstavniki projektnih partnerjev (Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan, Energieagentur Weststeiermark, Občina Deutschlandsberg, Verein zur Förderung des Naturpark Raab in Občina Kidričevo), strokovna javnost (Biotehniška fakulteta, Univerza v Ljubljani), predstavniki medijev (STA, RTV Slovenija, Murski Val, Pomurec) in predstavniki deležnikov oz. ciljnih skupin (Mestna občina Murska Sobota, Pomurska Turistična zveza, Zavod za kulturo, turizem in šport). V okviru dogodka smo predstavili vsebino, namen in cilje skupnega projekta, kot tudi predvidene rezultate. Vseh udeležencev je bilo 28.

 

 

 

 

 

    Na vrh strani