SI EN DE

VABILO na dogodek

RIS Dvorec Rakičan v sklopu programa EVROPSKA SOLIDARNOSTNA ENOTA gosti prostovoljko iz Rusije. Aleksandra prihaja iz Sibirije, iz mesta Abakan. Za zaključek svojega projekta in bivanja v Sloveniji je pripravila SLOVENSKO - RUSKI GLASBENI VEČER na terasi Kavarne Dvorec Rakičan.

Glasbeni program bo sestavljen iz akustičnih izvedb znanih slovenskih in ruskih melodij. Prvič pa bomo lahko prisluhnili Aleksandrini izvedbi v slovenskem jeziku.

Vonj sivke in mir, ki ga pretrgata le ptičje petje in rezgetanje konjev, ustvarita pravo vzdušje za sprostitev in oddih. Vabimo vas, da se nam pridružite v prijetnem ambientu ob nežnih zvokih kitare in akustični izvedbi znanih slovensko-ruskih melodij. Med drugim bomo lahko slišali priredbo pesmi "Voda", ki bi nas morala letos zastopati na Pesmi Evrovizije v Rotterdamu.

Dogodek bo izveden na prostem in bo ob slabem vremenu prestavljen na nov termin. Prosimo, da ob morebitni udeležbi upoštevate navodila o varnosti razdalji, si razkužujete roke in ob vstopu v kavarno ter ob uporabi sanitarnih prostorov uporabljate zaščitno obrazno masko oziroma druge oblike zaščite (šal, ruta itd.).

Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije


EKSRP
ESRR