SI EN DE

PRAZNOVANJA, ZAKLJUČKI, OBLETNICE, DOGODKI

V RIS Dvorcu Rakičan imamo na voljo notranje prostore za praznovanja različnih vrst obletnic, zaključkov, posebnih dogodkov, v toplih mesecih pa lahko praznujete tudi na zunanjih, travnatih površinah dvorca.

V kolikor se odločite za praznovanje, vam poleg najema prostora, ob predhodnem dogovoru in dodatnemu plačilu, ponujamo tudi:

1. RAZLIČNE MENIJE

2. PRENOČIŠČE

3. ANIMACIJO ZA OTROKE

4. VOŽNJO S KOČIJO

5. JAHANJE KONJEV

6. GLASBO

7. PECIVO

 

Dvorec Rakičan ponuja obilo naravnih lepot, obdan je z veličastnim grajskim parkom, kjer stojijo tudi otroška igrala, v neposredni bližini pa je konjeniški center, kjer se lahko sprehodite med ogradami s konji, jih božate ali jahate. Vonj podeželskega vetriča vsakemu obiskovalcu vlije nove energije in veselja.

 

Ne pozabite, da ste pri praznovanju vi in vaši gostje na prvem mestu, zato se morate počutiti udobno, varno, prav tako pa ni lepšega, kot da vam zabava ostane v lepem spominu.

 

Prečudovit ambient vas skupaj z Ekipo RIS Dvorca Rakičan ne bo pustil na cedilu. Poskrbeli bomo, da bo vaš dan čaroben, zato do časa rezervirajte svoj termin na e-mail gostinstvo@ris-dr.si ali pokličite na telefon +386 (41) 211 893 (Anita Pančor).

 

 

 

Fotografija galerije